Contact met een expert Wij denken graag met jou mee Vrijblijven klus aanvragen

Veelgestelde Vragen

Je vindt hier een overzicht met veelgestelde vragen aan WebsiteKlusjes.com. Mocht jij het antwoord op je vraag niet terugvinden in het onderstaande overzicht, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar!

Neem contact met ons op >>

Uitklapbaar

 

 

Algemeen

Maakt WebsiteKlusjes.com gebruik van een CMS?

Bij WebsiteKlusjes.com maken we gebruik van ons eigen CMS SwiftySite. Dit is een systeem wat volledig door ons zelf ontwikkeld is.

Wij vinden het belangrijk dat je zelf de controle hebt over jouw website en dus eenvoudig dingen kunt toevoegen of aanpassen. Je bent hiermee dus niet afhankelijk van ons. Uiteraard bieden wij jou wel de ondersteuning die je nodig hebt.

Indien je gebruik wilt maken van een ander CMS is dit uiteraard geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe lever ik zelfgemaakte ontwerpen aan?

Als je zelf een ontwerp hebt gemaakt dat wij voor je moeten plaatsen in SwiftySite of een ander CMS dan kun je het ontwerp met een toelichting bij ons indienen via het klusformulier.
Lever het bestand dan als bijlage aan. De volgende bestandstypen zijn geschikt, PSD/AI/PDF/PNG/TIF/JPEG.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op: 040-20 853 73 van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Zijn de services die jullie bieden apart te krijgen, of is het een alles-in-een-pakket?

WebsiteKlusjes.com biedt verschillende diensten aan. Dat wil niet zeggen dat als je bijvoorbeeld een ontwerp voor je SwiftySite laat maken je er ook gelijk ook andere diensten bij af moet nemen. Je bepaalt zelf wat je door ons wilt laten doen. Wij zijn heel transparant en staan klaar voor een heel breed publiek.

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?

Voor een heleboel diensten werken wij met vaste tarieven, toch blijkt uit ervaring dat de prijzen afhankelijk zijn van jouw wensen. Wij hanteren scherpe tarieven t.o.v. vele concurrenten. En door de vele expertises binnen ons team kunnen wij jou nagenoeg met alles helpen.

Plaatsen jullie reclame van WebsiteKlusjes.com, als julie een ontwerp hebben gemaakt?

Nee! Wij plaatsen geen reclame van ons eigen bedrijf op een website waar wij een ontwerp voor hebben gemaakt of ander maatwerk op hebben toegepast. Het is jouw website en wij vinden het niet fatsoenlijk om dan met een banner te laten zien dat het ontwerp van ons afkomt, zoals je wel vaker ziet.Wij gaan ervan uit dat als we goed werk afleveren, dat ons goede werk vanzelf uitstekende reclame oplevert.

Het is wel mogelijk om samen te werken met WebsiteKlusjes.com, hiervoor kan er reclame materiaal door ons worden aangeleverd. Vervolgens mag jij zelf kiezen hoe je dat verwerkt in je website, maar zelfs dat is niet verplicht. Vraag naar de mogelijkheden om affiliate te worden

Ik wil mijn website in meerdere talen, kan dat?

Jazeker. We kunnen er achter de schermen voor zorgen dat je website in iedere taal wordt getoond die je graag wilt. Daarna voeg je zelf de inhoud toe aan je website.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Is het mogelijk dat een expert bij mij op locatie komt voor een oriënterend gesprek?

Ja, onze scherpe prijzen zijn gebaseerd op het aannemen van opdrachten via de online chat, mail en telefonisch. Echter is het voor grotere opdrachten mogelijk dat een expert bij jou op locatie komt voor een gesprek over de mogelijkheden. Dit is wel tegen ons consult-tarief voor op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

* Een gesprek bij ons op kantoor is vaak tegen gunstige tarieven en in sommige gevallen ook kosteloos.

 

 

Marketing

Hoe verbeter ik mijn positie in Google?

Hoger komen in Google bereik je door een aantal zaken te verbeteren. Alle aspecten met betrekking tot je website zijn hierbij belangrijk. Een aantal punten zijn het gebruik van goede zoekwoorden, de juiste opmaak van de website, goede landingspagina’s, noem maar op.

Heb je zelf geen tijd of niet de kennis om het allemaal zelf te doen, dan kan WebsiteKlusjes.com dit ook voor je regelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoog scoren in Google wil iedereen. Dit kun je echter alleen bereiken door je website op een aantal belangrijke punten te optimaliseren en verbeteren. Het gebruik van relevante zoekwoorden is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel hiervan.

Wat is Zoekmachine-optimalisatie?

Het doel van Zoekmachine-optimalisatie is om op verschillende manieren je website hoger te laten komen in de zoekmachines. In vaktermen noemen we dit Search Engine Optimization (SEO). Dit is niet iets dat je even in een middagje regelt. Je zult onderzoek moeten doen naar de juiste zoekwoorden en die implementeren in je website. Maar bijvoorbeeld ook het aantal links dat op je website binnenkomt is van belang voor je positie in de zoekresultaten. De benaming van je titels en de opmaak zijn ook belangrijk. Kort gezegd, de hele website moet worden doorgelicht.
Er zijn genoeg zaken die je zelf kunt regelen.

Als je niet de kennis of de tijd hebt om het allemaal zelf te doen, dan kan WebsiteKlusjes.com de SEO van je website ook voor je regelen. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is Zoekmachine-marketing?

Zoekmachine-marketing heeft als doel meer bezoekers naar je website te krijgen door het maken van reclame. In vaktermen heet het Search Engine Marketing (SEM).
Je adverteert op een aantal zoekwoorden. Als mensen die zoekwoorden intypen, komt jouw advertentie naar boven. Het is dan de bedoeling dat de mensen ook op je advertentie klikken en naar je website gaan. Het opzetten van zo’n campagne kost wel tijd. Je moet onderzoek doen naar geschikte zoekwoorden, je moet goede/pakkende advertenties maken. De klanten moeten op de goede pagina uitkomen als ze op de advertentie klikken etcetera. Je begrijpt dat het een tijdrovende klus is en het kan je ook nog eens veel geld kosten als je het niet goed doet.

WebsiteKlusjes.com kan zo’n campagne voor je opzetten en beheren. We hebben de kennis en ervaring in huis om dit te doen. Wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik mijn website laten indexeren door Google?

Je website wordt altijd geïndexeerd door Google. Dat houdt in dat Google jouw website doorzoekt en alle belangrijke gegevens opslaat. Die gegevens worden dan weer gebruikt bij het tonen van de zoekresultaten.

Er zijn verschillende methoden die worden toegepast om te proberen om een website sneller te laten indexeren.
– Je kunt je aanmelden bij ODP (Open Directory Project)
– Je kunt links plaatsen op sites die wel geïndexeerd zijn
– Je kunt je website aanmelden bij Google zelf
– En nog veel meer..

Het is echter geen garantie dat je website ook daadwerkelijk sneller geïndexeerd gaat worden. En in het geval van het plaatsen van links moet je goed opletten wat je doet. Als je het fout doet, kun je er zelfs strafpunten voor krijgen van Google!

Wil je advies of hulp hiermee? Neem dan contact met ons op.

Waarom zijn zoekwoorden zo belangrijk?

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen intypen bij de zoekmachines als Google om informatie over een bepaald onderwerp te vinden. Ze worden ook wel ‘keywords’ genoemd.
Aan de hand van de woorden die worden ingetypt toont een zoekmachine websites die daarmee te maken hebben. Hoe beter jij gebruik maakt van zoekwoorden op je website, des te beter dit is voor jouw positie in de zoekresultaten.

Vraag je je af of jij wel goed gebruikt maakt van keywords binnen jouw website? Vraag dan een consult aan met 1 van onze experts. Klik hier >>

Wat is conversie?

Met conversie bedoelen we het feit dat een klant de actie onderneemt die jij voor ogen hebt.

Een voorbeeld:
Je wilt natuurlijk dat er veel bezoekers op je website komen. Maar je wilt dat die bezoekers ook je product kopen. Of dat ze zich abonneren op jouw nieuwsbrief.
De actie die jij wilt dat je klant onderneemt noemen we dan ook het conversiedoel.

Ik wil graag adverteren voor mijn website, hoe doe ik dat?

Je kunt hiervoor een reclamecampagne opstarten met Google Adwords. Het is belangrijk om goed te weten waarvoor je wilt gaan adverteren en wat je wilt bereiken. De volgende stap is onderzoek doen naar de zoekwoorden (keywords). Hier zijn handige tools voor.

Je kunt je aanmelden bij Google Adwords. Stap voor stap kun je advertenties maken. Hier vind je ook allerlei hulpprogramma’s zoals de tools voor zoekwoorden.

Vervolgens ga je dan aan de slag met het schrijven van de advertenties. Het is natuurlijk de bedoeling dat je pakkende advertenties schrijft, zodat mensen nieuwsgierig worden en er ook op gaan klikken. Neem er de tijd voor, het is belangrijk dat de advertentie goed in elkaar zit. Het kost je immers geld als mensen erop klikken. Je advertentie moet natuurlijk geld opbrengen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een campagne op te laten zetten door WebsiteKlusjes.com. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Kan ik ook zelf een zoekwoorden-onderzoek doen?

Jazeker. Google heeft handige tools ontwikkeld om de beste zoekwoorden te vinden voor jouw campagne/website. Een van deze tools is de Search-based Keyword Tool: http://www.google.com/sktool/

Je kunt ook gebruikmaken van de Adwords Keyword Tool: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

Het is slim om te kijken hoe je concurrenten het doen. Welke woorden gebruiken zij?
Houd wel in gedachten dat je je eigen product moet promoten en neem niet klakkeloos over wat de rest doet. Je advertentie moet eruit springen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om het onderzoek door ons te laten doen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

 

 

Betalingen & Facturen

Kan ik gebruik maken van betaling via automatische incasso?

Ja, dit is geen enkel probleem. ( als je in Nederland woont ). Wij vinden het zelfs prettig als je een automatische machtiging aan ons afgeeft voor de betaling van je factuur. Indien je dit wilt, kun je dit aangeven bij het indienen van je klus of klusje. Mocht je al een factuur hebben, geef ons dan je bankrekeningnummer, naam rekeninghouder en plaats van je bank door. Wij regelen dan de rest.

Kan ik ook gespreid betalen?

Bij een opdracht die meer dan € 150,- kost is het mogelijk om gespreid te betalen. Zonder hoge rentetarieven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om goede verbeteringen door te voeren op het gebied van online aanwezigheid. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik ben mijn factuur kwijtgeraakt. Hoe kan ik een nieuwe factuur ontvangen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een factuur kwijt raakt. Als je dit overkomen is, stuur dan een mailtje naar info@websiteklusjes.com onder vermelding van jouw naam en de domeinnaam waarvoor wij werkzaamheden hebben verricht. Wij zorgen ervoor dat jij de factuur weer in je mail ontvangt.

Ik heb een factuur ontvangen maar deze is niet helemaal correct. Wat moet ik nu doen?

Het is natuurlijk mogelijk dat wij een foutje hebben gemaakt. Om dat zeker te weten moeten we samen even kijken naar de factuur en de afspraken die er gemaakt zijn. Neem daarom even contact met ons op, dan kijken we samen naar de oplossing.

 

Live chat

Klusaanvraag

Vraag hier vrijblijvend je klus aan

Klus aanvragen

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter