Contact met een expert Wij denken graag met jou mee Vrijblijven klus aanvragen

Over ons

Wij zijn een klusbedrijf , gespecialiseerd in de online aanwezigheid van de kleine- tot middelgrote ondernemer. Onze informele en efficiĆ«nte werkwijze waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt, is voor vele ondernemers een verademing. Wij zijn heel “gewoon” en als je dat combineert met de vele expertises die wij in huis hebben, ervaren veel klanten ons als bijzonder.

Je kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine klussen op het gebied van online aanwezigheid. Van het aanpassen van een header-afbeelding op je website tot complete projecten omtrent jouw online aanwezigheid en / of website, je bent bij ons team in goede handen. Door onze diverse experts met verschillende disciplines en vakgebieden bieden wij jou een hoge kwaliteit dienstverlening tegen scherpe prijzen.

Gebouw WebsiteKlusjes
Ons kantoor in Valkenswaard

Waar komen wij vandaan?

Maar een hele tijd geleden zijn wij al begonnen met WebsiteKlusjes.com en hierboven vertellen wij jou wat we nu zijn, maar waar komen wij vandaan?

Wat wij jaren geleden ontdekten is dat er veel doe-het-zelf-zaken waren als het op websites bouwen en onderhouden aankomt. Namelijk de hostingbedrijven waar je vrijwel alles kunt krijgen om zelf de klus te klaren. Net als AlphamegaHosting.com , dit is overigens het hostingbedrijf waar wij mee onder 1 dak zitten en ook mee samenwerken.

Daar krijg je een domeinnaam, email, wordt je site online gezet en krijg je ook nog een handig systeem meegeleverd waarmee je zelf je site kunt ontwerpen en beheren. En net als in de echte bouwmarkten zijn er klusfolders in de vorm van e-books en een SiteCoach. Allemaal hulpmiddelen waarmee je het zelf kunt doen.

Er zijn ook “aannemersbedrijven” in het websitewereldje. De webdesignbureaus. Die worden vaak ingeschakeld als er een compleet nieuwe site gemaakt moet worden en zijn, net als echte aannemers, niet bepaald goedkoop.

Maar wat er eigenlijk nog aan ontbrak was een website-klussenbedrijf.
Snel, vakkundig, en een stuk goedkoper dan een aannemer. Iemand bij wie je ook terecht kan voor de wat kleinere klusjes. Iemand die jou komt helpen en naast jou, met jou samen bouwt en klust. Iemand van wie je ook nog wat kunt leren!

Zo zijn wij begonnen

Zo zijn wij ooit begonnen, als een klusbedrijf voor allerlei grote- en kleine klusjes. Inmiddels zijn we zover dat we uitgegroeid zijn tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in de online aanwezigheid van kleine- tot middelgrote ondernemers. Zo kunnen wij nog steeds al die kleine, tijdrovende en lastige klusjes uitvoeren aan je website maar wij kunnen ook een heel plan van aanpak opzetten om jou als ondernemer te helpen bij je online aanwezigheid. Wij sparren graag met onze klanten en gaan graag een stap verder op het gebied van service.

Onze laagdrempelige manier van communiceren en de informele werkwijze die wij hanteren heeft zijn vruchten afgeworpen.
Wij stellen ons graag aan je voor

Maak kennis met ons team van experts >>

Live chat

Klusaanvraag

Vraag hier vrijblijvend je klus aan

Klus aanvragen

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter