Contact met een expert Wij denken graag met jou mee Vrijblijven klus aanvragen

Klantervaringen

Wat onze klanten van ons vinden is heel belangrijk voor ons, daar baseren wij onze service en dienstverlening op, daarnaast kunnen wij ook goed anticiperen op onze klanten als wij weten wat ze vinden.

Je vindt hieronder een aantal klantervaringen, zo krijg je een beetje een indruk van hoe wij zijn en waar we voor staan!

Quote  Mijn ervaring bij WebsiteKlusjes.com is dat ik altijd vriendelijke mensen aan de lijn heb die met mij meedenken (heerlijk!) en zich echt verplaatsen in wat goed is voor mijn site en mijn klanten. Ook denken ze vaak mee in het belang van mijn bedrijf en kunnen er verrassende gesprekken ontstaan. Echt knap als je dat kan! Bovendien zijn ze, als je toch iets moet uitbesteden, heel goed betaalbaar en snel! Ze hebben enkele waardevolle aanpassingen aan mijn website doorgevoerd waardoor de uitstraling enorm verbeterd is.  Quote

Loes van Beest

Quote  Mijn eerste contact met WebsiteKlusjes.com was om te vragen, hoe ik linkjes kon maken, zodat de menuknoppen zouden gaan werken. Dit was inderdaad snel opgelost. Mijn 2e vraag was om de door mijzelf gemaakte website eens door te lichten. Toen bleek toch wel duidelijk dat mijn kwaliteiten hier niet lagen. Met toch wel enige aarzeling (ik was er tenslotte al zo lang mee bezig ) heb ik besloten dat ik het avontuur aan zou gaan met het team om een geheel nieuwe website te laten bouwen. ( en liefst ook niet te duur.. )

En dan merk je dat het niet meevalt om van je eigen brouwsel en ideeën afstand te doen. Menige keer heb ik aangegeven dat ik echt een hele basic website wilde, waarbij ik mij als persoon prettig voelde. En ja, telkens kreeg ik een e-mail terug, dat dit ook werkelijk zou gebeuren. En dat ik mij geen zorgen hoefde te maken.

Het eindresultaat mag er zijn, hij is echt prachtig geworden en heb al veel positieve reacties mogen ontvangen!! De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren, en ga dan ook zeker eens op de koffie in Valkenswaard. Team, bedankt voor jullie inbreng!!  Quote

Nies Mulder

Quote  Graag wil ik WebsiteKlusjes.com, hartelijk danken voor de bijzondere serviceverlening van de afgelopen maanden. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het maken van een website voor onze stichting, niet in de laatste plaats door het zeer gebruikersvriendelijke SwiftySite programma, en alle tips, adviezen en medewerking die ik van het team ontving. Het is fijn te merken dat mensen persoonlijke aandacht aan je site besteden, en er over willen meedenken. Het resultaat is een mooie, presenteerbare site waar wij inmiddels al vele complimenten voor hebben ontvangen.
Heel veel dank voor de goede, efficiënte, en snelle service en kleine werkzaamheden aan mijn website! Ik wens jullie bedrijf veel succes toe.  Quote

Chris Brugman

Quote  Al jaren laat ik verbeteringen en wijzigingen aan mijn website uitvoeren door Websiteklusjes.com

Mijn website heeft een enorme groei doorgemaakt sinds het allereerste klusje, mijn website blijft nog altijd groeien. Een website is immers nooit af.
Alle medewerkers zijn iedere keer weer behulpzaam, denken mee en laten alternatieven zien zodat er een goed totaalbeeld ontstaat. Zij zijn nooit te beroerd om zaken meerdere keren toe te lichten.

Ik voel mij altijd gehoord door het team waarbij er een mooie balans is tussen service en zakelijkheid.  Quote

Annemiek de Crom

Quote  Ik heb zeer goede ervaringen met WebsiteKlusjes.com. Als starter van een praktijk was het voor mij in beginsel moeilijk om alles te ordenen en vorm te geven. Er waren zoveel ideeën en zoveel vormen van behandelingen dat het overzicht niet in mijn hoofd zat, laat staan op papier stond. Door de ‘opdrachten’ , die ik kreeg van de expert waarmee ik samenwerkte, om korte en krachtige teksten te gaan schrijven, viel er een heleboel op zijn plek, zowel voor de website als voor mijn praktijk. Samen zijn we een proces ingegaan en langzaam maar zeker kwam daar een prachtige, overzichtelijke en functionele website tevoorschijn. Mooier dan ik ooit had kunnen bedenken en tegen lage kosten.

Door het goede werk van de expert vonden we een perfecte balans van professionaliteit van de website aan de ene kant en de zaken die voor mij belangrijk waren als hulpverlener aan de andere kant. Soms botste dat wel eens in het sparrings-proces maar altijd kwamen we tot een goede middenweg. Het eindresultaat is prachtig geworden en mijn praktijk is van start! Hartelijk bedankt voor jullie professionele en hulpvaardige aanpak!  Quote

Marjolein Gerlag

Quote  WebsiteKlusjes is een snelle en betaalbare dienst waarop je kunt vertrouwen. Als veeleisende klant ben ik altijd zeer goed en snel geholpen. Voor uiteenlopende kleine en grote klussen kun je hier terecht en ze denken altijd met je mee. Een dienst waar wij in de toekomst vaker gebruik van gaan maken!  Quote

Gijs-Jan Witkamp

Quote  Al drie keer heb ik nu samengewerkt met WebsiteKlusjes.com voor de ontwikkeling van een site. Alle drie de keren keer heb ik ervaren dat met een summiere briefing WebsiteKlusjes zeer goed aanvoelt wat je wilt en dat meer dan prima weet te vertalen in een ontwerp binnen de mogelijkheden van SwiftySite. Daarbij is het contact erg prettig en is de verhouding prijs / kwaliteit top! Natuurlijk zit er een grens aan het aantal vragen dat je binnen een opdracht kan blijven stellen, maar die grens is meer dan schappelijk. Ze denken graag met je mee en kijken naar de best mogelijke oplossingen.

Kortom, mocht er een vierde site komen, dan zal ik direct weer contact opnemen met de experts van WebsiteKlusjes!  Quote

Vera de Witte

Quote  Als eigenaar van Kreactief, verantwoordelijk voor de website en marketing, is mijn host sinds de start van mijn bedrijf Alphamega Hosting ( www.alphamegahosting.com ). Vanaf dag 1 heeft WebsiteKlusjes niet alleen mijn website online gezet en keurig onderhouden, maar mij ook alle informatie gegeven die nodig was om zelf mijn site op te bouwen, in beheer te houden en me met alle nodige raad en daad te woord gestaan… en dit was nog wel eens nodig voor een complete leek op het gebied van websites bouwen, onderhouden en beheren. WebsiteKlusjes heeft samen met Alphamega Hosting mij geholpen om een geweldige website voor mijn bedrijf te maken. Ik kan WebsiteKlusjes niet genoeg bedanken voor de bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Kunde verwacht ik automatisch van mijn host, maar de ‘extra’s’ ( klusjes ) via de maatwerkafdeling WebsiteKlusjes.com die voor mij als leek zo belangrijk zijn, zijn goud waard gebleken!

Bedankt WebsiteKlusjes voor de diensten tot nu toe en de samenwerking in de toekomst!  Quote

Karin Broere

Quote  Sinds een jaar ben ik klant bij AlphamegaHosting.com. Ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van WebsiteKlusjes.com en mijn ervaring is dat deze mensen weten hoe ze met hun klanten om moeten gaan. Ze zijn vriendelijk, laagdrempelig, geven goed advies (zodat ook de “normale” mensen het snappen) en hun prijzen om te helpen bij een leuke website maken is in verhouding.
Kortom TOP!  Quote

Roy de Smidt

Quote  Via een bevriende relatie hoorde ik over Websiteklusjes. Ik was al een poosje bezig met WordPress (ook een format voor website-doe-het-zelvers). Dat was voor mij toch een beetje te hoog gegrepen. Er ging veel tijd zitten in het uitvogelen hoe alles werkte. Bovendien was ik absoluut niet thuis in het vakjargon van de ICT-er. Na veel wikken en wegen – want je hebt er toch veel tijd in gestoken en de website zag er best aardig uit – heb ik de knoop maar doorgehakt en ben overgestapt op de "SwiftySite". En meteen al voelde dat heel prettig omdat je via de support van Alphamega al heel veel zelf kan doen. En als het even niet lukt gaat de maatwerkafdeling WebsiteKlusjes voor je aan de slag voor een redelijk tarief. Ook uit de wekelijkse gratis nieuwsbrief van de "Alphamega SiteCoach", met o.a. tips om nog meer bezoekers op je site te krijgen, haal ik veel inspiratie om mijn website op te knappen. Kortom een aanrader voor iedereen die weinig kennis heeft van website-design en -onderhoud en toch een interactieve site wil beheren.  Quote

Anita de Jong

Live chat

Klusaanvraag

Vraag hier vrijblijvend je klus aan

Klus aanvragen

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter