Contact met een expert Wij denken graag met jou mee Vrijblijven klus aanvragen

Grote Klusjes

WebsiteKlusjes.com heeft een divers team van experts. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een complete website voor je ontwerpen of jouw website optimaliseren voor Google. Maar ook het ontwikkelen van een complete huisstijl in combinatie met een Social Media campagne is mogelijk. Niets is ons te gek, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wij hebben het inzicht en de ervaring om grote opdrachten snel en efficiënt voor jou te realiseren.
Achter het succesvol maken van een website zit immers veel meer dan alleen een mooi design en goed werkende scripts. Ook achter de schermen moet er van alles worden gedaan dat van belang is voor het succes van jouw website. Oftewel jouw online aanwezigheid.

Denk maar eens aan de vindbaarheid van je website in Google. Jouw potentiële klanten weten pas van het bestaan van je website af als je ook te vinden bent in de zoekmachines. Dat is niet iets dat je even in een middagje kunt regelen.

Of denk eens aan een professionele huisstijl, zodat de uitstraling van je bedrijf op zowel je website als jouw drukwerk goed gepresenteerd wordt. ( visitekaartjes, folders enzovoort.. )

Met de volgende onderdelen kunnen wij je onder andere van dienst zijn.

Uitklapbaar

 

 

 

Webdesign

Een goede website is belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf. Wij kunnen een professioneel ontwerp / design voor je maken. We concentreren ons hierbij op de kern van jou: een verzorgde, overzichtelijke website met de juiste uitstraling die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze experts stellen de juiste vragen om een goede en professionele website te ontwikkelen.

   Klusaanvraag  

Huisstijl

Een eigen huisstijl is een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van jouw bedrijf. Vooral als je steeds meer klanten krijgt, met name je visuele herkenbaarheid wordt dan heel belangrijk; de zogenaamde huisstijl van je bedrijf. Wij kunnen dit voor je ontwerpen en maken. Denk hierbij aan een logo, webdesign, visitekaartjes en briefpapier.

Heb je al een eigen huisstijl? Dan kunnen wij dit voor je doorvoeren in een website ontwerp. We spreken vooraf jouw wensen en de mogelijkheden met je door. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

   Klusaanvraag  

Meer bezoekers op je site – Hoger komen in Google

De beste manier om ervoor te zorgen dat er meer mensen naar je site kijken is om hoog in de resultaten van zoekmachines zoals Google te komen. Want daar begint voor bijna iedereen de zoektocht naar een product of dienst.

Maar het is nog niet zo eenvoudig om hoog in Google te komen. Er komen veel factoren bij kijken, grote en kleine dingen die je goed moet doen en die perfect moeten werken zodat Google en andere zoekmachines je site volledig indexeren en een hoge waardering geven aan jouw inhoud.

WebsiteKlusjes.com kan ervoor zorgen dat je website op alle fronten voldoet aan de regels van zoekmachines en de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen bevat. Dit aanpassen van je website om hoger te komen in Google noemen we met een dure term Search Engine Optimization (SEO). In normaal Nederlands ‘zoekmachine-optimalisatie’.

SEO is voor iedere website anders. Onze experts kunnen jou adviseren wat het beste is voor jouw website. Neem daarom altijd contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

   Klusaanvraag  

Meer bezoekers op je site – Adverteren op Google

Soms is het gewoon erg moeilijk om hoog in de natuurlijke resultaten van een zoekmachine terecht te komen. Dan is het een optie om te kiezen voor betaalde advertenties in Google. Hiermee kun je adverteren op een aantal zoekwoorden. Wanneer iemand een zoekopdracht invult die een term bevat waar je op adverteert zal jouw advertentie te zien zijn.

Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen je helpen je advertentiecampagne goed op te zetten en te beheren. Vaak worden er ook meerdere mogelijkheden bekeken dan alleen Google.

Wil je meer informatie over adverteren op Google, neem dan gerust contact met ons op.

   Klusaanvraag  

Bezoekers ondernemen de juiste actie – Verkoop meer per bezoeker

Wanneer je een eigen website hebt, dan wil je ook dat jouw bezoekers een bepaalde actie ondernemen.

Misschien verkoop je producten via je website en wil je dat bezoekers een bestelling plaatsen. Of je hebt een winkel in de echte wereld en wilt daar meer mensen naar toe krijgen. Het kan ook zijn dat je wilt dat bezoekers zich abonneren op een nieuwsbrief, of dat ze het contactformulier invullen.

Al deze acties noemen we conversies. Een conversie is niets meer dan een bezoeker die een actie onderneemt waar jij als website-eigenaar wat aan hebt. Maar dit is nog niet zo voor de hand liggend als het lijkt.

Om te zorgen voor een groot aantal conversies is het belangrijk dat een bezoeker op je website als het ware bij de hand genomen wordt en de juiste informatie op het juiste tijdstip krijgt.

Wij kunnen je hierbij helpen en onze experts gaan doelgericht te werk. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

   Klusaanvraag  

Haal meer uit je website – Website advies op maat

Je weet dat je website nog beter kan, dat je er meer uit kunt halen. Maar je weet niet waar je het beste kunt beginnen. Je zou graag willen weten wat de belangrijkste verbeterpunten zijn die je aan moet pakken om je website succesvol(ler) te maken.

Laat dan je website eens bekijken door één van onze internet-experts. In een telefonisch of persoonlijk gesprek bespreken we je website en geven we aan wat je kunt doen om de site beter en succesvoller te maken.

Als je wilt, kunnen we de nadruk leggen op een bepaald aspect, bijvoorbeeld betere vindbaarheid in Google, of het ontwerp van je website. Of wellicht je gehele online aanwezigheid. Wij sparren graag met onze klanten.
Na het gesprek krijg je van ons per email een verslag waarin alle punten die zijn besproken nog eens genoemd worden, samen met extra informatie en links naar handige tools en bronnen.

WebsiteKlusjes.com kan jou adviseren op alle vlakken als het om websites gaat. Onze internet-experts zijn ervaren professionals met een brede kennis van de internetwereld en wat er nodig is om online succesvol te zijn.
Als je meer wilt weten over ons website-advies neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we dan welke consult-vorm geschikt is voor jou.

   Klusaanvraag  

 

Live chat

Klusaanvraag

Vraag hier vrijblijvend je klus aan

Klus aanvragen

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter